Het liefst zou ik dit door middel van een roman vertellen, maar ik (Satilmis Ersintepe) wil het graag zo delen. Mijn eerste ervaring met Novus Healing heeft een enorm effect op mij gehad en mij positief veranderd,  wellicht kan het ook jullie leven veranderen.

Vorig jaar overleed mijn zus na een ziekbed van zes maanden. Dat was een harde klap voor mij en misschien ook de druppel die de spreekwoordelijke emmer deed overlopen. Ik zat niet goed in mijn vel en werd snel emotioneel. Ik spiegelde het verdriet van anderen in mij en nam het over.

Tot voor kort was ik een rationeel mens maar deze zomer kwam daar verandering in. Ik zat in een restaurant toen ik mijn neef in Turkije appte. Ik vroeg of ik langs kon komen en hij zei dat ik altijd welkom was. Ik was toe aan vakantie en ik wilde hem zien en ook weten of het werkte wat hij deed. Hij is spiritueel genezer. Ik ging naar Ayvalik, een gebied waar weinig buitenlandse toeristen komen.

Mijn neef merkte ook dat ik gestrest was en vol zat met emotie. Hij vertelde mij dat ik het verleden achter me moest laten en me moest verzoenen met alles wat gebeurd was. Ik had het gevoel dat hij mij begreep en ik besloot deel te nemen aan zijn sessie.

Ik moest liggen met een oogmasker op. Hij raakte me niet aan maar maakte bewegingen met zijn hand. Ik bewoog zonder deze prikkels te sturen, mijn rechtervoet kwam in beweging, maar mijn linker bleef stil. Hij zei tegen mij dat mijn rechtervoet verder wilde, weg uit het verleden. Mijn linkervoet bleef in het verleden hangen.

Hij vertelde mij vervolgens dat ik me kon laten gaan. Spontaan kreeg ik tranen over mijn ogen, zonder dat ik het idee had op dat moment bijzonder emotioneel te zijn. Mijn ogen werden rood en schoten vol. Op zijn website (www.novushealing.com) kan je enkele sessies terug kijken

Een paar dagen later volgde de tweede sessie. Het resultaat was verbluffend. Waar ik jaren voor naar de psycholoog had moet gaan was slechts in twee sessies verholpen. Ik was minder emotioneel , ik had meer zelfvertrouwen gekregen en het leek of ik alles door een andere bril zag. Ik kan weer makkelijker de essentie van het leven achterhalen.

De methode is ingebed in de traditie van het Soefisme, zoals Rumi en Yunus Emre. De essentie hiervan is vooral de zoektocht naar liefde. 

Hoe heeft het mij geholpen? Ik ben nu minder emotioneel en veel positiever over mijzelf en over anderen. Ik voel me meer gebalanceerd.

Deze ervaring heeft mij gebracht ook om andere mensen te helpen en ik heb me inmiddels aangesloten bij Novus Healing. Voor de liefde en met de liefde.

Ik hoop je hier snel te zien!

Pin It on Pinterest