Ervaringen

Jullie positieve ervaringen geven ons nieuwe energie

Jullie positieve ervaringen geven ons nieuwe energie

Wat onze cliënten over ons denken

Food for body and soul

Rated 5 out of 5
22 maart 2022

Ik liep vast, kreeg oude gedragspatronen niet weggewerkt, had spanningsklachten, was mijn focus kwijt….na louter 1 sessie van 30 minuten ben ik dichter gekomen bij de kern van mezelf, heb ik mijn focus terug, voel ik me lichter en meer ontspannen….lacht het leven me weer toe, oprecht mijn dank voor jullie inzet! Volgende sessies worden dra ingeboekt!

An, M.D.

Stress release

Rated 5 out of 5
24 februari 2022

Een aantal keren heb ik een live sessie mogen meemaken.
Ik was echt enorm gestresst, geestelijk en lichamelijk veel pijn overal . Dat kon ik allemaal maar niet los laten , dus gefrustreerd, het is / was er altijd…en ik leefde ook te veel in m’n hoofd.
Het is dan ook zo’n verlossende ervaring dat je mag leren accepteren en ervaren dat het is zoals het nu is, in het hier en nu..dus alles ook loslaten ..tijdens de sessie online voelde ik verlichting warmte acceptatie rust en vrede. En na afloop zoveel minder stress. Heerlijk!

Anette

Lees hier de laatste reviews van mensen die jou voor gegaan zijn. Ook vind je hier het verhaal van Satilmis Ersintepe.

Wil je zelf een review achterlaten? Scroll een stukje naar beneden of kijk op social media!

4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 23 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed17%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Beschrijf jouw ervaring

Beleef het verhaal van Satilmis, beoefenaar van Novus Healing NL

Het liefst zou ik dit door middel van een roman mijn ervaringen delen, maar ik (Satilmis Ersintepe) wil het graag zo delen. Mijn eerste ervaring met Novus Healing heeft een enorm effect op mij gehad en mij positief veranderd,  wellicht kan het ook jullie leven veranderen.

 

Vorig jaar overleed mijn zus na een ziekbed van zes maanden. Dat was een harde klap voor mij en misschien ook de druppel die de spreekwoordelijke emmer deed overlopen. Ik zat niet goed in mijn vel en werd snel emotioneel. Ik spiegelde het verdriet van anderen in mij en nam het over.

 

Tot voor kort was ik een rationeel mens maar deze zomer kwam daar verandering in. Ik zat in een restaurant toen ik mijn neef in Turkije appte. Ik vroeg of ik langs kon komen en hij zei dat ik altijd welkom was. Ik was toe aan vakantie en ik wilde hem zien en ook weten of het werkte wat hij deed. Hij is spiritueel genezer. Ik ging naar Ayvalik, een gebied waar weinig buitenlandse toeristen komen.

Pin It on Pinterest