Hoe een Novus Healing sessie verloopt

Of je de sessie liever op afstand of persoonlijk doet is aan jou. Het hangt af van je persoonlijke voorkeur of wellicht je geografische locatie. Maar goed, dit is wat je kan verwachten:

  • Drink een glas water en ga even naar de wc.
  • Zorg voor een rustige omgeving zonder muziek. Je dient alleen te zijn, in een omgeving waar je niet gestoord wordt.
  • Doe uw ogen dicht tijdens de sessie en ga zonder kussen vlak liggen.

 

Een goede sessie duurt 45 tot 60 minuten. Als je behoefte hoog is dan kan de stroom langer aanhouden.

 

In een stille donkere omgeving liggen we op onze rug met onze armen langs onze zijden. Onze ogen blijven tijdens de gehele sessie gesloten. Geen muziek en geen wierook (geuren). We volgen onze adem en ons lichaam.

 

Zeg dit hardop: Ik stel mijn hele wezen open voor goddelijke energie en accepteer het voor liefde en genezing.

 

Zonder enige verwachting laten we ons tijdens de sessie met de stroom meegaan. We staan de verschillende sensaties in ons lichaam toe en tonen geen weerstand.

 

Opmerkingen:

  • De energie zorgt ervoor dat iedereen krijgt wat zijn of haar behoefte is (Balans en heling in de fysieke, mentale, spirituele en emotionele lagen. Wat de persoon ook nodig heeft, het gebeurt tijdens de sessie).
  • Tijdens de sessie kun je verschillende ervaringen opdoen en visioenen zien. Laat ze allemaal toe. Het kan geen van beide zijn, dus u hoeft zich er geen zorgen over te maken. Het balanceren kan op een ander niveau zijn begonnen en zal zich in je leven en bewustzijn manifesteren wanneer de tijd daar is.
  •  Onthoud dat het proces van persoon tot persoon verschilt. De ervaring van iemand anders is niet zoals die van jou, dus vergelijk niet.

Pin It on Pinterest